ترفند های قنادی

5 را برای خوشمزه تر کردن شیرینی تان

شما اگر در تهیه کیک و شیرینی و دسرتان به برخی نکات توجه کنید

قطعا شیرینی بهتری رو به عمل خواهید آورد

در اینجا به 5 نکته برای پخت کیک شیرینی و یا دسر اشاره میکنیم که مزه بهتر و کیفیت بالاتری رو به کار شما خواهد داد

1. اگر میخواهید شیرموز خوشمزه تری درست کنید از موز های سفت تر و سبز تر استفاده کنید چرا که بر خلاف تفکر عمومی هر چه موز له تر باشد شیرموز بی کیفیت تری درست خواهد شد

2. برای اینکه لایه ای از کیک به قالب شما نچسبد وقتی کیک گرم بود روی آن را نپوشانید و همچنین به مقدار مایعات استفاده شده در آن توجه کنید و بیش از حد از مایعات استفاده نکنید

( در این مورد همچنین چک کنید کیک شما به اندازه کافی پخته باشد )

3. اگر میخواهید سفیده تخم مرغ شما خوب پف کند ابتدا آن را مقداری در محیط بیرونی و عادی نگه دارید و سپس شروع به هم زدن کنید

4. اگر میخواهید شیره خرما یا انگور شما به ظرف نچسبد ظرف مورد استفاده برای آن را با کره یا هر روغن بی بوی دیگری چرب کنید

5. ئر تهیه ژله هیچ وقت از آناناس تازه استفاده نکنید چرا که مانع از بسته شدن ژله شما میشود و توصیه میشود از کمپوت های آناناس استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *