ترفند های قنادی

10 ترفند مهم در شیرینی پزی

هر کسی که تا به حال شیرینی پخته به یک سری چالش برخورد کرده که شاید کیک و شیرینی ای که درست کرده به مشکل خورده و یا اون کیک و شیرینی خراب شده

حالا ما میخوایم چند تا نکته خدمتتون بگیم که پخت کیک رو براتون راحت میکنه و میتونید کیک بهتری رو آماده کنید

1. سعی کنید ظرف رو کاملا خشک کنید و ظرفتون به هیچ وجه خیس نباشه

2. همزن شما نباید چرب باشه

3. برای اینکه نان شیرینی شما از قالبتون جدا بشه یک پارچه را داخل آب خیلی داخل فرو کنید و دور قالبتون بپیچید و چند دقیقه صبر کنید تا نانتون از قالب جدا بشه

4. اگر سفیده تخم مرغ هم میزنید به هیچ وجه بیش از حد هم نزنید ( کیک شما خشک میشود )

5. سعی کنید قالب کیک را از قبل گرم کنید تا بعد از پخت راحت تر جدا شود

6. روغن ، شکر و یا زرده را زیاد هم نزنید ( کیک شما سفت میشود )

7. قبل از مصرف روغن اجازه بدهید آن آب شود

8. سفیده تخم مرغ را با یک قاشق پودر قند مخلوط کنید تا پف آن نخوابد

9. اگر همزن دستی دارید و میخواهید سفیده تخم مرغ هم بزنید برای اینکه زودتر سفت شود کمی آرد و چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.

10. از آرد بیشتر از شکر استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *