ترفند های قنادی

چگونه کیک شما پف کند ؟

آرد :

یکی از نکاتی که باید در این مورد به آن توجه کنید آرد شماست ، به طوریکه باید آرد را قبل از پخت و استفاده حداقل 3 بار الک کنید ( توجه داشته باشید که اگر در دستور شما بیکینگ پودر هست باید آن را به آرد اضافه کرده و سپس آن را الک کنید )

سفیده :

برای آماده سازی کیک ابتدا زرده و سفیده را با از هم جدا کنید به طوریکه حتی یک قطره زرده داخل سفیده نباشد

سپس سفیده را با همزم میزنیم تا به حالت خامه فرم گرفته پف کند ( اگر میخواهید سفیده شما بهتر پف کند یک سوم شکری که میخواهید به کیک اضافه کنید را به سفیده اضافه کنید و خوب هم بزنید )

نکته ای که باید خیلی به آن توجه شود این است که همیشه باید سفیده را در یک جهت هم بزنید و اینکه هیچگاه از همزن یا قاشق فلزی برای هم زدن آن استفاده نکنید

فر :

هیچ وقت هنگامی که کیک یا شیرینی شما داخل فر هست در آن را باز نکنید چون باعث خوابیدن پف کیک شما میشود و فقط هنگامی در آن را باز کنید که بوی کیک از آن بیرون بیاید ( برای چک کردن پختن کامل کیک یک خلال دندان داخل آن بکنید ، اگر چیزی به خلال نچسبید یعنی کاملا پخته است )

زرده :

همیشه باید زرده و شکر به طور کامل و خوب همزده شوند به طوریک رنگ زردی دیده نشده و کاملا مایه ما سفید شود

تایم معمول 2 تا 3 دقیقه برای افتادن این اتفاق است

جهت هم زدن :

نکته مهم در هم زدن این است که باید همه مواد کیک در یک جهت هم زده شوند و این کار بسیار به پف کردن کیک شما کمک میکند

بیکینگ پودر :

هر گاه در دستور شما ماست وجود دارد به هیچ وجه بیکینگ پودر به آن اضافه نکنید و همان ماست را اضافه کنید تا ماست کف کند و این قضیه باعث پف خیلی خوبی میشود

دما :

همیشه ماست و شیر و کره و تخم مرغ را قبل از مصرف در دمای محیط بگذارید تا هم دمای محیط شوند ( مگر اینکه در دستور به استفاده سرد از آنها توصیه شده باشد )

اینکار بسیار به پف کردن کیک شما کمک میکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *