دستورها

طرز تهیه دسر هلو

مواد لازم:

پوره هلو   150 گرم

شکر     40 گرم

آب سرد    2قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین     5 گرم

خامه (فرم گرفته)    250 گرم

.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه          

زمان انتظار برای سرو: 2 تا 3 ساعت        

مناسب برای 5 تا 6 نفر    

دستور اصلی :

پوره هلو و شکر رو با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار بدید. مرتبهم بزنید تا شکر ذوب بشه. ژلاتین رو با آب مخلوط کرده تا حالت اسفنجی بشه. بعد به مخلوط پوره اضافه کنیدو هم بزنید تا ذرات ژلاتین حل بشه. ان را کنار بذارید تا خنک بشه. سپس خامه فرم گرفته رو به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. مواد رو توی هر قالب یا ظرف یا حتی لیوان مخصوص دسر بریزید و توی یخچال قرار بدید تا کاملا ببنده. دسرتون آمادس.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *