ترفند های قنادی

راهنمای خرید فرهای شیرینی پزی

به طور کل ما 3 مدل فر برای پخت و پز داریم :

1 . گازی – گاز شهری

 2 . برقی – المنت های برقی

 3 . کانوکشن – امواج مایکروویو

استفاده میکنند

1 . فر گازی :

هم باید به برق و هم به گاز وصل باشند و در کل خیلی حرفه ای نیستند و مصرف برق آن به این جهت است که باید برق لازم برای تایمر و … تامین کند . به طور کل اگر گاز کشی دارید و هزینه های جانبی کم و طول عمر بالا مدنظر شما برای خرید فر هست این مدل فرها گزینه مناسبی برای شماست .

2 . فر برقی :

بیشتر مناسب فضاها و مکان هایی است که لوله کشی گاز ندارند و یا میخواهند فر حرفه ای کنار دست خود داشته باشند ولی خب از معایبی که دارند این است که هزینه برق آن های زیاد است و گاهی ممکن است موجب خشک شن غذا بشوند

3 . فر کانوکشن :

معمولا چون استفاده از آن ها آسان تر است از بازار بهتری برخوردار است ولی در هنگام خرید ب نکاتی مثل میزان مصرف انرژی ، مدل های پخت و تعداد ان ها و برنامه های از پیش تعیین شده آن توجه کرد .

برخی نکات کوتاه خرید فر عبارتند از :

میزان مصرف انژی

تحمل دمای شیشه از داخل

سیستم آن

سایز و اندازه

ضمانت

جنس کلی بدنه و کیفیت در آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *