دستورها

طرز تهیه شیرینی آلمانی

مواد لازم:

پودر قند          100 گرم

روغن جامد        300 گرم

شربت یا عسل        60گرم

شیر           60 گرم

وانیل                   مقداری

تخم مرغ         1عدد

آرد          600 گرم

مارمالاد یا ژله     به مقدار لازم

زمان آماده سازی : 15 دقیقه       

زمان انتظار : 3 ساعت        

مناسب برای : 10 تا 15 نفر

طرز تهیه:

ابتدا روغن و پودر قند رو بزنید تا نرم و سبک بشه. به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل  رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید.(نباید مواد رو زیاد هم بزنید. در حد مخلوط شدن و یک دست شدن) بعد آرد رو اضافه کنید و با قاشق به آرومی فقط در حد یکدست شدن کامل هم بزنید و نه بیشتر. خمیر کمی حالت چسبنده داره که با قرار گرفتن توی یخچال از حالت چسبندگی خارج میشه. خمیر رو داخل نایلون ریخته و به مدت 2 تا 3 ساعت توی یخچال  بذارید تا خنک بشه. بعد خمیر رو مابین دو نایلون به ضخامت 2 میلی متر بازکنید و کاتر بزنید. برای قالب زدن هم میتونید به مقدار خیلی کم آرد زیر خمیر بریزید. (به مقدار خیلی کم). توی سینی خمیر کاتر زده شده چیده و با حرارت 150 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار بدید. البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممکنه تغییر کنه. باید کمی تغییر رنگ بده. بعد از خنک شدن مابین شیرینی ها رو مارمالاد بذارید و روشو تزیین کنید.میتونید روی شیرینی رو با نارگیل یا کنجد بوداده و یا خلال و پودر پسته تزیین کنید. در ضمن برای چسبیدن مواد به رویه از عسل گرم استفاده کنید.

نوش جان

برای درخواست دستور های مورد علاقتون به

info@khoosheonline.ir پیام بدید

خوشحال میشیم بخشی از شادی سفره هاتون باشیم



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *