ترفند های قنادی

دانستنی های فرهای قنادی

  • یک قانون کلی هست که اگر حجم کیک شما بیشتر باشد حرارت فر متوسط و زمان پخت شما باید زیاد باشد

در عوض اگر کیک و شیرینی شما کوچک باشد حرارت زیاد فر و زمان کمتر برای پخت میخواهد

استثنایی وجود دارد که اگر کیک و شیرینی شما از سفیده یا زرده زیاد برخوردار باشد باید مثل شیرینی های حجیم با آن برخورد شود

  • یکی از نکات و سوال هایی که همیشه مورد پرسش بوده

تبدیل های سانتی گراد به فارنهایت بوده است

به برخی از مهم ترین آن ها اشاره میکنیم

120 سانتی گراد = 250 فارنهایت

150 سانتی گراد = 300 فارنهایت

160 سانتی گراد = 325 فارنهایت

180 سانتی گراد = 350 فارنهایت

190 سانتی گراد = 375 فارنهایت

200 سانتی گراد = 400 فارنهایت

 230 سانتی گراد = 450 فارنهایت

+ 2 نکته در مورد این درجه ها وجود دارد

1 . فرهایی که حرارت آن ها 500 یا 550 باشد بر اساس فارنهایت است

2 . فرهایی که حداکثر حرارت آن ها 250 تا 300 است براساس سانتی گراد است.

  • برای پخت هرنوع شیرینی باید فر شما 15 تا 30 دقیقه قبل از پخت گرم شده باشد
  • ممکن است گاهی فر شما زیاد از داغ باشد و شیرینی شما از داخل خام باشد

برای اینکه این مشکل را حل کنید یک تکه کاغذ فویل را چند لایه کرده روی شیرینی بگذارید ( به شیرینی شما آسیبی نرساند ) و دوباره داخل فر قرار دهید ، در این صورت قسمت خام آن نیز پخته خواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *