ترفند های قنادی

ترفند هاي پخت دونات

  • اگر میخواهید پیراشکی شکری درست کنید حتما شکر را از مواد اولیه حذف کنید و شکر را بعد از پخت پیراشکی روی آن بریزید
  • سعی کنید حتما از مایه خمیر استفاده کنید اگر مایه خمیر نداشتید به ازای هر قاشق غذاخوری خمیرمایه که در دستور شما هست نصف قاشق غذاخوری آبلیمو+ نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین استفاده کنید
  • اگر میخواهید رویه سفید روی دونات خود بریزید کافیست

2 قاشق چایخوری + 1 لیوان پودرقند را با هم مخلوط کنید و به آن مقداری اب داغ اضافه کنید تا غلظت دلخواه رو به دست بیاورد

( اگر دوست داشته باشید میتونید از کمی گلاب هم استفاده کنید )

  • اگر میخواهید رویه شکلاتی روی دونات خود بریزید کافیست

مقداری شکلات تخته ای را به روش بن ماری آب کرده و بعد اجازه بدید کمی خودش رو بگیره و سپس روی دونات خود بریزید

البته که از نوتلا و یا سایر شکلات تخته ای های داخل بزار استفاده کنید

  • اگر میخواهید دونات بهتری رو به عمل بیاورید از مایکروویو استفاده کنید حالا ترفند آن در این است که یک لیوان آب را در مایکروویو بگذارید و آن را 3 دقیقه با قدرت 1000 روشن کنید و بعد اب رو خارج کنید و خمیر رو داخل مایکروویو بگذارید و در دستگاه رو ببندید و اصلا دیگه روشنش نکنید
  • اگر کرم دونات شما خیلی غلیظ شد یک قاشق روغن مایع بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *